Kundträffar/Kick-off/Styrelsemöte

En öl på Hållö utanför Smögen i solnedgången är aldrig fel!

Om ni söker det där speciella vid en kundträff, styrelsemöte eller kick-off så kontakta oss. Vi syr ihop hela, eller delar av, ert arrangemang. Vi hämtar er var ni vill mellan Göteborg och Strömstad, bokar ert boende på lämpligt ställe längs kusten. Det finns ett stort utbud på boende, alltifrån "lyxhotell" till enkla vandrarhem på ensliga öar.

Vi guidar er givetvis igenom Bohusläns arkipelag, tar er till utposter såsom Vinga, Måseskär, Hållö eller Väderöarna. Ni kan bada, fiska, sola eller bara "glida runt" i skärgården och njuta.

Ni kan även ha era möten (kan bli lite trångt om ni är 12 personer) inne i båtens cabin. Ni sitter varmt och bekvämt där hela året. Finns det ett bättre ställe för att fatta viktiga beslut eller "göra upp" en affär!

 

Skärgårdstur Göteborg - Smögen med skaldjursfrossa i sjöbod.

Vi hämtar er på lämplig plats i Göteborg och startar vår tur via Vinga fyr (om ni så önskar). Vi går norrut mot Marstrand via Albrektsunds kanal och fortsätter den väg som ni själva stakar ut. Vi stannar på lämpligt ställe för lunch, Mollösund, Käringön eller någon annan av Bohusläns alla pärlor. Varför inte fortsätta genom Malö strömmar och komma ut i Gullmarn och sedan passera Lysekil. Därifrån är det inte långt till Brandskären, som ligger vid inloppet till Brofjorden, där det ofta går att finna sälar som ligger och solar på någon klippa. Fortsätt att läsa här för prisexempel och ytterligare information.

Se detta bara som ett tips på aktivitet! Kontakta oss för fler förslag.

 

Färska skaldjur på en ö i Bohuslän!

Färska skaldjur på en ö i Bohuslän!

eller Skaldjursfrossa i hamnen på Gullholmen!

Finns det något bättre att göra i goda vänners lag...